«Кращі навички для кращого майбутнього»

«Кращі навички для кращого майбутнього»

24 січня у Слов’янську в бізнес-просторі «TopPlace» відбувся фінальній семінар «Кращі навички для кращого майбутнього», який організовували представники благодійного фонду «Слов’янське серце» в рамках донорства міжнародної організації Save the Children та Європейського Союзу. Серед учасників заходу були представники місцевих органів влади, Донецької торгово-промислової палати, центрів зайнятості, навчальних закладів, молоді підприємці, молодіжні, неурядові, партнерські організації та бенефіціари проекту.

Захід розпочали Валентина Бабенкова, керівник з операційної діяльності програм Save the Childrenв Україні, та Лілія Золкіна, заступник департаменту в справах сім’ї, молоді та спорту Донецької обласної державної адміністрації.

Про досягнення, труднощі та перспективи проекту в Україні розповіли представники Save the Children Антон Стукало і Сергій Марченко – координатор і спеціаліст програми по запобіганню дитячої бідності в Україні.

З презентацією про підвищення конкурентоспроможності молоді на ринку праці в рамках проекту виступили Ніна Нєсговорова та Валентина Тупікова – команда проекту партнерської організації «Слов’янське серце».

Олена Погорєлова, національний координатор проекту «СОС Дитячі Містечка Україна», розповіла про перспективи та цілі проекту.

Наталія Кіркач, модератор заходу та менеджер проекту, виступила з темою «Зайнятість молоді: ґендерні бар’єри для молодих жінок і чоловіків» і провела інтерактивну дискусію.

Насамкінець із історіями власного успіху виступили успішні отримувачі грантів, бенефіціари проекту та підприємці з різних міст Донецької області.

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Сергей Гладких