«Стажування в США як засіб підвищення  професійної  кваліфікації»

«Стажування в США як засіб підвищення  професійної  кваліфікації»

У вівторок, 3 березня,  відбулася відкрита лекція-презентація Ситняка Романа Миколайовича для студентів та викладачів інституту «Стажування в США як засіб підвищення  професійної  кваліфікації».  

Головною метою було заохотити студентів та викладачів приймати активну участь у програмах обміну та стажування закордоном. Роман Миколайович поділився із присутніми яскравими спогадами про стажування у м. Нью-Йорк.        

Емоційна презентація супроводжувалась фото та відео, що демонстрували цікаві, навіть інколи кумедні, моменти  стажування: відвідання Metropolitan Museum of Art, American Museum of Natural History, The Brighton Beach, Цетрального Парку Нью-Йорка і, навіть, відео відвіданої бейсбольної гри New York Mets, яка завершилась переможним вибиттям м’яча на глядацькі трибуни, що буває досить рідко. Також, студентам продемонстрували фото та відео відвідання інших відомих міст США: Бостона (Гарвардського університету), Санта-Фе та Вашингтона.

Доступною англійською мовою Роман Миколайович зробив все, щоб донести аудиторії абсолютну реальність отримання досвіду закордоном для тих, хто активно прийме участь у різноманітних програмах, що надаються міжнародними організаціями.           

Саме час починати здійснювати свої мрії!

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Сергей Гладких