Наука без кордонів

Наука без кордонів

Здобувачі вищої освіти Горлівського інституту іноземних мов Соколенко Інна, Безбах Марина, Бєляєва Олена, Рябоконь Яна, Дьяковська Людмила, Сімак Вікторія, Золочевська Анастасія, Сінюгіна Ганна, Толстих Олена, Стьопіна Даша, Сорокіна Анастасія, Суздальцева Анастасія у складі делегації на чолі з викладачем кафедри психології та педагогіки, аспірантом Разумовою Оленою Геннадіївною з 1 по 6 квітня поточного року взяли участь у низці наукових заходів міжнародного статусу в рамках культурно-освітнього проекту «Європа – наш спільний дім». Так, 01.04. 2019 р. наші студенти презентували свої доповіді на II Міжнародній науковій конференції «Сучасні інноваційні та інформаційні технології у розвитку суспільства», яка відбулася на базі Вищої технічної школи в місті  Катовіце (Польща) й з-поміж учасників якої були представники з більш як 20 освітніх закладів України та Польщі.

Принагідно зауважимо, що цьогорічне турне за кордон молодих науковців нашого вишу посприяло поглибленню партнерських стосунки, основу яким було закладено під час першої поїздки інʼязівців до Польщі, що відбулася зовсім нещодавно, у жовтні минулого року. Усі доповідачі, що взяли участь у конференції, належно представили результати своїх наукових досліджень та отримали сертифікати учасників від адміністрації вищої технічної школи в м. Катовіце в особі доктора Олександра Остенда.

Подальше спілкування учасників конференції відбувалося під час майстер-класів та тематичних дискусій у рамках науково-методичного семінару «Наука і практика в системі освіти  країн Європейського Союзу» (6.04.2019 р., м. Ополє (Польща). Культурною складовою проекту «Європа – наш спільний дім», учасниками якого пощастило бути нашим студентам, було відвідання таких країн ЄС, як Чехія (м. Прага), Франція (м. Париж), Німеччина (м. Дрезден).  

Інʼязівці  висловлюють щиру подяку організаторам усіх передбачених програмою культурно-освітнього проекту заходів й сподіваються на подальшу активну співпрацю.

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Сергей Гладких