¿Por qué español?

¿Por qué español?

Горлівський інститут іноземних мов – це мультилінгвальний освітній простір, де вітаються будь-які творчі бачення іноземних мов. Саме тому 23 квітня в день кастільської мови наші студенти-випускники, які вивчають іспанську, вирішили поділитися із здобувачами інших курсів своїми ідеями, чому варто вивчати іспанську.

         Гості дізналися, що подорожування без знання іспанської практично неможливе, а її краса і мелодійність нікого не залишать байдужими, що підтверджено статистичними даними. Студенти продекламували вірші іспанською мовою, а також представили театралізовану дію на кшталт добре відомим усім мексиканським серіалам. Упродовж заходу було проведено різноманітні конкурси і вікторини, зокрема, онлайн-тестування, на знання іспанської мови з розіграшами призів. А наприкінці наші студенти випробували свої суперздібності передбачення і запропонували всім глядачам дістати з чарівного кошика вислови відомих іспанців, що мали б стати відповідями на важливі життєві запитання.

Так невибагливо, яскраво і дієво здобувачі, що вивчають іспанську, ще раз запросили всіх приєднатися до світу Hispanidad.

         ¡Aprended español! Вивчайте іспанську!

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Сергей Гладких