Prado: Bicentenario

Prado: Bicentenario

         Вивчення іноземної мови завжди супроводжується зануренням у культуру та традиції відповідного народу. Саме тому викладачі кафедри французької та іспанської мов вирішили долучитися до масштабного святкування 200-річчя одного з найбільших музеїв світу – Прадо, розташованого в Мадриді, і який було офіційно відкрито 1819 року.

         В межах святкування ювілею 15 травня 2019 року доцентом кафедри Кокоріною Л. В. було проведено відкриту медіа-лекцію, присвячену музею Прадо. Гості заходу дізналися про історію заснування музею та особливості його формування і функціонування, а також частково ознайомилися з фондами музею, до складу яких входить найповніша колекція іспанського живопису. Перлиною музею є колекція робіт видатного іспанського митця Дієго Веласкеса, від дня народження якого 5 червня 2019 року виповнюється 420 років. Розповідь про цікаві факти та події супроводжувалась яскравими відеороліками та цифровими і друкованими ілюстраціями.

         Наприкінці заходу доповідач запропонувала первірити уважність слухачів за допомогою онлайн-тестування на платформі Kahoot. Переможець вікторини отримав приз – набір для творчості.

         Віртуальна подорож музеєм Прадо стала ще однією яскравою подією у святкуванні 70-річчя Горлівського інституту іноземних мов.

Все, що ти може уявити – реальне.

         Todo lo que puedes imaginar es real (Pablo Picasso).

 

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Сергей Гладких