Зустріч заступника голови представництва ЄС в Україні

Зустріч заступника голови представництва ЄС в Україні

5 червня в ГІІМ відбулась зустріч заступника голови представництва ЄС в Україні Анніки Вайдеманн з делегацією студентів та викладачів нашого закладу. Крім цих осіб, на зустріч були запрошені наступні гості: секретар Бахмутської міської ради – Кіщенко Світлана Іванівна, зав. відділом обліку фондів Бахмутського краєзнавчого музею – Корнацький Ігор Аркадійович, представники газет “Вперед” и “События”, керівник культурно-розважального центру “Победа” – Лещінер Вікторія Наумовна.

Зустріч складалась з 2-х частин, на першій з котрих студенти та викладачі нашого закладу мали змогу задати питання та почути відповіді них. Питання від представників нашого вишу були різноманітні, але всі вони були здебільш пов’язані із навчанням, суспільно-політичним життям та шляхами вирішення східноукраїнського питання.

Друга частина конференції відбулась після кави-брейку, де кожен запрошений місцевий гість розповів про сучасний стан речей в їхній сфері діяльності та проблеми, які потрібно долати для розвитку міста, нормалізації фінансування, зупинки відтоку молодих спеціалістів з регіону та збереження культурно-історичної спадщини.

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Сергей Гладких