Урочиста церемонія вручення дипломів І (бакалаврського) рівня освіти випускникам 2019 року.

Урочиста церемонія вручення дипломів І (бакалаврського) рівня освіти випускникам 2019 року.

10 липня 2019 року відбулася урочиста церемонія вручення дипломів І (бакалаврського) рівня освіти випускникам 2019 року.

Протягом чотирьох років ГІІМ був для нинішніх бакалаврів домівкою, де поряд завжди були щирі друзі та мудрі викладачі. Ми разом йшли до обраної мети і сьогодні наші спільні мрії збулися! Найкращий інститут України випустив нову когорту фахівців!

Урочистості відкрила кандидат філологічних наук, доцент Бєліцька Євгенія Миколаївна, яка теплими та натхненними словами привітала нещодавніх студентів, побажала тільки перемог  у дорослому житті, гарної долі та звершень на професійному шляху і зауважила, що шлях кожного випускника тільки починається, а навчатися слід усе життя! Євгенія Миколаївна підкреслила демократичність цього заходу,де кожен студент мав можливість висловити свої враження від навчання та подякувати викладачам за плідну працю.

Заступник директора з науково-педагогічної та навчально-методичної роботи Горлівського інституту іноземних мов, доктор філологічних наук, професор Марченко Тетяна Михайлівна привітала випускників і побажала зустрітися з ними у новому навчальному році вже як зі студентами ІІ (магістерського) рівня освіти.

Слова вдячності і натхнення висловили  випускники обох факультетів нашого інституту: Якименко Карина, Голубцова Олена, Панова Олександра,Трачук Євген. Випускниця факультету соціальної та мовної комунікації, Голубцова Олена,разом зі своїми друзями присвятила улюбленому факультету пісню, яка розчулила всіх присутніх.

 Після виступу студентів відбулось вручення дипломів під час якого студенти перегортали стрічку на капелюсі, як символ нової сторінки в їхньому житті. Наприкінці заходу всі присутні мали змогу насолодитися переглядом світлин, згадуючи неспокійні й хвилюючі, веселі та кумедні події студентської буденності.  

Дорогі випускники, вітаємо вас з отриманням дипломів, бажаємо успіхів в подальшому щасливому майбутньому! Перед вами відкрилися тисячі доріг, але кожен з вас обере свій особистий життєвий шлях. Прямуйте по ньому твердо і впевнено, а успішно розпочати професійну діяльність вам допоможуть знання, уміння та навички, отримані у стінах нашого інституту. 
Запрошуємо всіх випускників до подальшого навчання у магістратурі Горлівського інституту іноземних мов!

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Сергей Гладких