Курс із медійної та інформаційної грамотності: «????????????: ? ???????? ????? ????????»  

Курс із медійної та інформаційної грамотності: «????????????: ? ???????? ????? ????????»  

З 23 вересня Горлівський інститут іноземних мов долучається до проекту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність». Проект упроваджується в закладах середньої та вищої освіти Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів ????????????? за підтримки Посольства США та Посольства Великої Британії в Україні.

Першою ланкою цього проекту стане п’ятитижневий англомовний курс “Veryverified: a CourseonMediaLiteracy”. Особливістю курсу є те, що він представлений у форматі змішаного навчання.Навчальні матеріали дають практичні навички інформаційної грамотності, розвивають критичне мислення та заохочують до «здорового споживання інформації». Онлайн-курс розроблено міжнародною організацією IREX inUkraine у партнерстві зі студією онлайн-освіти EdEra.

Більшість інформації у вигляді коротеньких матеріалів для читання, відео та анімаційних стрічок слухачі отримають через спеціально розроблену платформу. Додатково вони будуть зустрічатися на очних сесіях із фасилітаторомкурсу, доцентом ГІІМ Мариною Шкуропат для участі в тренінгу та опрацюванні матеріалу. Англомовна версія курсу сприятиме вдосконаленню мовних навичок і мовленнєвих умінь студентів, а саме: читання, аудіювання, письма, говоріння; навчить вільної англомовної комунікації під час роботи в команді.

Після завершення курсу всі учасники отримають сертифікати.

Більше інформації за посиланням:

 https://verified.ed-era.com/

 

 

 

 

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Сергей Гладких