Осіння Science&Digital [не]Школа

Осіння Science&Digital [не]Школа

З 27 вересня по 2 жовтня в Міжнародній зеленій школі в Карпатах відбувся тренінг – Осіння Science&Digital [не]Школа за програмою Let’s Open Green STrEAM за ініціативи фонду «Відкрита політика» та за підтримки Посольства Литовської республіки і Програми розвитку співпраці та підтримки демократії Міністерства закордонних справ Литви. Відбір для участі в програмі пройшли викладачі та студенти нашого інституту, а саме: доцент кафедри психології та педагогіки Кокоріна Людмила Володимирівна, доцент кафедри світової літератури Горлова Олена Володимирівна, студентки факультету романо-германських мов Шевельова Діана та Усик Вікторія.

Тренінг був спрямований на впровадження інноваційних методів STEM/STrEAM навчання, Digital/цифрових кейсів, здобуття медіа та Soft Skills, засвоєння інноваційних методів управління (SCRUM-менеджменту) під час організації освітнього процесу в сучасних умовах.

Запрошені студенти також пройшли окремий курс навчання для підготовки асистентів вчителів, амбасадорів, які поширюватимуть ідеї GREEN STREAM, рівного доступу до інноваційної освіти в соціальних мережах.

Навчання пройшло високо в горах в унікальній атмосфері єднання з природою. Невід’ємною частиною тренінгу став «простір для мрій»: кава просто неба, майстерні з традиційного мистецтва, вечірні гуцульські танці, споглядання водоспаду, спостереження зоряного неба, походи на полонину та інше.

Навчальний процес надав нашим викладачам і студентам можливість отримати безліч цікавої та корисної інформації у галузі інтегрованої освіти та використання різноманітних онлайн-платформ для організації освітнього процесу, а перебування на тлі мальовничих яскравих осінніх Карпат подарувало незабутні враження і надихнуло на подальші звершення.

 

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Сергей Гладких