Благодійний аукціон «Добро починається з тебе!»

Благодійний аукціон «Добро починається з тебе!»

Благодійний аукціон «Добро починається з тебе!» відбувся в Горлівському інституті іноземних мов напередодні Міжнародного дня благодійництва
Уже третій рік поспіль напередодні прекрасного свята Миколая, яке знов і знов дарує і дітям, і дорослим віру у новорічну казку та очікування дива, в Горлівському інституті іноземних мов відбувся Благодійний аукціон «Добро починається з тебе!». Усіх його учасників поєднала одна мета – подарувати радість дітям Миколаївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 7. Традиція аукціону бере початок ще з Горлівки. У 2017 році вона була відновлена в Бахмуті.
Благодійний аукціон розпочався невеликим концертом: перед проведенням торгів присутні отримали задоволення від виступу танцювального дуету «Black and White» студенток Олександри Бабченко та Ельвіни Македонської, а також пісні «Гореть» гурту «Люмен» у виконанні рок-групи «Елізія» студентів Валерія Гладиша та Володимира Кошлякова.
Як і в попередні роки, лоти для аукціону підготували студенти, викладачі та співробітники інституту. Поряд із тим, у цьому році до заходу доєдналися нові друзі – активні підприємці міста, які надали чудові лоти власної продукції й самі взяли активну участь у торгах, придбавши вироби, представлені студентами.
А лоти відрізнялися надзвичайною різноманітністю – від новорічних прикрас, сувенірів та ялинок до смачних й апетитних смаколиків, від творів живопису та декоративно-ужиткового мистецтва до новорічних букетів із фруктів, від баночок варення та фірмових чашок до дитячих книжок та навіть сертифікатів на стрижку!
Багато виробів студенти й працівники інституту зробили власноруч, вклавши частку своєї душі та любові. Велика подяка диспетчеру О.О. Халахолі, магістранту В.С. Жуку, які традиційно надають для аукціону свої мистецькі твори, а також колегам, які долучилися цього року. Власноруч виготовлені вироби відрізнялися красою й вишуканістю, не менш яскравою була презентація окремих лотів. Так, під виглядом «джигітів» студенти розіграли епізоди з кінофільму «Кавказька полонянка», після чого допомагали ведучім у їх демонстрації.
Торги пройшли в атмосфері піднесеного настрою, складалося враження, що весь захід промайнув, ніби «на одному диханні». Завдяки активності учасників аукціону було зібрано майже вдвічі більше, ніж минулого року – 5816 гривень! На ці кошти вже придбано солодкі подарунки та розважальні ігри для вихованців Миколаївської школи-інтернату, а зовсім незабаром представники студентського активу особисто вручать дітям дарунки від студентів, викладачів та друзів Горлівського інституту іноземних мов.
Благодійний аукціон відкриває можливість кожному з учасників напередодні Нового року стати краще і світліше, спонукає розкрити серця для добра. Це не потребує великих коштів, а тільки бажання поділитися любов’ю і теплом!

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Сергей Гладких