Привітання дітей Миколаївської спеціальної загальнооствітньої школи-інтернат №7

Привітання дітей Миколаївської спеціальної загальнооствітньої школи-інтернат №7

Багато хто вважає грудень місяць холодним, непривітним та сумним, але тільки не студенти Горлівського інституту іноземних мов. Коли палає вогонь у серці, нема часу сумувати, потрібно ділитися тим теплом.
22 грудня студентський актив ГІІМ відвідав дітей Миколаївської спеціальної загальнооствітньої школи-інтернат №7. За кошти, які були зібрані під час благодійного аукціону напередодні Дня Святого Миколая, були придбані подаруночки для школярів – солодощі та настільні ігри. Вже три роки поспіль наш інститут робить такі сюрпризи для діточок напередодні новорічних свят, тому що ми переконані, що кожен має право на диво і казку. У попередні роки студенти вітали школярів школи-інтернату «заочно», надсилаючи їм відеопривітання та дарунки поштою, але цього разу були дуже щасливі побачити діточок вживу.
Миколаївська школа-інтернат №7 зустріла студентів радісними посмішками та відкритими обіймами. Скільки щирих та теплих слів студенти почули за цей вечір від цих хлопчаків та дівчаток, які були так раді побачити гостей з ін’язу у своєму «домі»!
Спочатку на сцені актової зали студенти привітали школярів зі святами, заспівали пісеньку «Миколая ніч чудес», роздали подаруночки. А потім була справжня несподіванка. Самі діти заспівали для здобувачів ГІІМ, щоб виказати свою подяку!
Та привітати діточок – не єдина мета поїздки. Найголовніше, що студенти змогли подякувати діточкам за те, що вони надихають усіх нас, ін’язівців та друзів інституту, на такі добрі та світлі вчинки! Любов і тепло, які ми віддаємо іншим, часом набагато важливіші від тепла і любові, які ми отримуємо. Лише коли ми подаруємо тепло і любов тим, хто цього потребує, виявимо справжню турботу або, іншими словами, навчимося співчувати, ми знайдемо справжнє щастя.

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Сергей Гладких