Вручення дипломів випускникам-магістрам 2019 року

Вручення дипломів випускникам-магістрам 2019 року

Упродовж двох днів, 6 та 7 лютого, в Горлівському інституті іноземних мов панувала святкова й урочиста атмосфера: в ГІІМ тривала підготовка до важливої ​​події – вручення дипломів випускникам-магістрам 2019 року.  Пролетіли роки навчання в рідному навчальному закладі, і для наших вже колишніх студентів розчинається новий етап у житті.

Після того, як всі випускники, їх знайомі та рідні, викладачі випускових кафедр  зібралися в святково прикрашеній актовій залі, пролунали знайомі кожному студентові звуки Гаудеамуса. З вітальним словом до випускників звернулася директор Горлівського інституту іноземних мов Євгенія Миколаївна Бєліцька. У своєму виступі директор підкреслила, що головне завдання Горлівського інституту – дати випускникам якісну освіту, озброїти їх міцними, надійними знаннями і професійними компетенціями.

Наприкінці свого звернення Євгенія Миколаївна привітала всіх випускників ГІІМ 2019 року з успішним завершенням навчання і побажала їм примножувати й розвивати знання, отримані в стінах рідної Alma-mater.

Вітали випускників також декани факультетів, бажали подальших професійних звершень, успішної реалізації отриманих знань, кар’єрного зростання викладачі кафедр.

Багато добрих слів пролунало в ці дні й від випускників на адресу всього професорсько-викладацького складу та співробітників інституту.

Після завершення офіційної частини заходу випускники зробили пам’ятні фото з директором інституту й усіма присутніми. 

 У добру путь, дорогі випускники!  Нових вам успіхів, нових досягнень, нових перемог! ФОТО

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Сергей Гладких