Презентація Програми імені Фулбрайта

Презентація Програми імені Фулбрайта

20 лютого cтуденти та викладачі ГІІМ змогли відвідати Презентацію Інни Бариш, представниці Українського офісу Програми імені Фулбрайта. Програма імені Фулбрайта є однією з найпрестижніших міжнародних програм наукових та академічних обмінів, які здійснюються за підтримки уряду США з метою зміцнення взаєморозуміння між народами Сполучених Штатів та інших країн через сприяння обмінам науковцями та дослідниками.

Студенти та викладачі ознайомилися з можливостями, що їх надає Програма, та обговорили умови участі у конкурсах на отримання фулбрайтівських стипендій для навчання, стажування та проведення досліджень в університетах США. 

У зустрічі зі студентами взяли участь американські стипендіати Програми Філіп Копац та Катлін Блел. Філіп Копац отримав ступінь бакалавра з історії та філософії у Walsh University –у штаті Огайо, США. Зараз Філіп допомагає у викладанні англійської мови на кафедрі історії України Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна. Катлін отримала ступінь бакалавра з маркетингу і англійської мови в Villanova University, PA, брала участь у трьох міжнародних програмах в Чехії, Китаї та Італії. Зараз вона асистує у викладанні англійської мови у Житомирському державному університеті імені Івана Франка.

Після презентацій гостей відбулося невимушене спілкування, під час якого гості щиро відповіли на запитання наших студентів та обмінялися контактами.

Всіх, хто зацікавився можливостями Програми, запрошуємо отримати рекламні листівки у читальному залі бібліотеки, або знайти інформацію на нашому сайті в рубриці Про Інститут –Міжнароднадіяльність – Науковцям, викладачам, студентам.

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Сергей Гладких