День відкритих дверей

День відкритих дверей

23 лютого 2020 року в Горлівському інституті іноземних мов відбувся зимовий загальноінститутський день відкритих дверей – один із традиційних заходів, коли заклад вищої освіти презентує свій освітній, науковий та культурний потенціал майбутнім студентам, їхнім рідним і близьким.

У стінах другого навчального корпусу ГІІМ гості споглядали матеріально-технічні можливості закладу вищої освіти сьогодні, знайомилися зі спеціальностями факультетів інституту, отримували інформацію про особливості вступної кампанії 2020 року і зокрема, про вимоги до вступників, які бачать себе студентами Горлівського інституту іноземних мов, його конкурсні пропозиції тощо… Сьогоднішні студенти ІН’ЯЗу, взявши на себе своєрідну роль гідів, провели гостей за маршрутом локацій освітніх програм, що покладені в основу конкурсних пропозицій вступної кампанії 2020 року. На таких «острівцях» освітніх програм-спеціальностей школярі долучалися до всіх форм активностей, пропонованих спільними групами викладачів та студентів, які й презентували особливості здобуття освіти на програмах ГІІМ, що передбачають поєднання спеціальностей.

Очікуваною подією дня відкритих дверей став виступ директора Горлівського інституту іноземних мов Євгенії Миколаївни Бєліцької, яка розповіла про «нелегкий шлях» вступника до вишу своєї мрії й побажала успіху при вступі до Горлівського інституту іноземних мов.

З вітальним словом до майбутніх абітурієнтів звернулася й відповідальний секретар відбіркової комісії ГІІМ Людмила Володимирівна Кокоріна, яка закцентувала увагу присутніх на особливостях вступу на рівень вищої освіти бакалавр, на нових напрямах підготовки та освітніх програмах закладу.

Далі знайомити гостей з ІН’ЯЗом продовжили його студенти зі сцени актової зали, й абітурієнти вже з перших вуст мали змогу отримати вичерпну інформацію про освітні та кар’єрні можливості, що відкриваються перед здобувачами та випускниками Горлівського інституту іноземних мов ДВНЗ ДДПУ.

Цей захід був підготовлений та проведений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Його зміст є винятковою відповідальністю Горлівського інституту іноземних мов і не обов’язково відображає думку Європейського Союзу.

Сергей Гладких