ДЕБЮТ ПЕРШОКУРСНИКА – 2020

ДЕБЮТ ПЕРШОКУРСНИКА – 2020

Дебют першокурсника – щорічний розважальний захід ГІІМ, що готується ініціативними, креативними, сповненими різних талантів студентами-першокурсниками, які після півроку знайомства й призвичаєння до життя в студентському колективі отримують право наповну заявити про себе з найпрестижнішої сцени м. Бахмут – БМЦКта Д ім. Мартинова. Це чи не найяскравіше й найбільш очікуване свято як для дебютантів – студентів-першокурсників, так і всієї родини ін’язівців.

Метою проведення Дебюту першокурсника є залучення першокурсників до активного громадського життя інституту, а також підтримка їх творчих здібностей і художніх смаків.

Зазвичай Дебют першокурсника – це конкурс, де є команди факультетів, які змагаються між собою за титул «Найкращий виступ» за певною тематикою. Але цього року студенти-першокурсники зініціювали новий формат проведення заходу, виступили на підтримку організації його як фестивалю, де свої здібності демонструватимуть за різними напрямками: вокальний, хореографічний, монологічний, оригінальний жанри, – і не тільки…

Отож, попереду тижні підготовки, під час яких команди факультетів практично цілодобово проводять час разом, вчаться працювати в колективі, пишуть і коригують сценарії, відстоюють ідеї, репетирують – словом, освоюють всі радощі студентського життя.

Нам же залишається побажати їм успіху, чудового настрою, наснаги на втілення найкреативніших задумів на етапі підготовки до майбутніх яскравих виступів.

ПОЛОЖЕННЯ ПРО ДЕБЮТ ПЕРШОКУРСНИКА

До зустрічі 1 квітня о 14.00 в «БМЦКтаД ім. Мартинова»

Сергей Гладких