Дорогі колеги, шановні студенти!

Дорогі колеги, шановні студенти!

3 квітня мав би збігти термін нашого вимушеного перебування на карантині. Ми мали б звично зібратися в аудиторіях рідного Ін’Язу: на лекціях, практикумах та семінарах, яких нам натепер – і викладачам, і студентам, – насправді бракує; в бібліотеках та ресурсних центрах – фонди яких, як виявилося, – нам вкрай потрібні саме зараз… А ще у нас вже сьогодні мала б з’явитися можливість просто спілкуватися одне з одним і посміхатися одне одному, бо нам бракує саме цього – звичних і, на перший погляд, буденних речей… Чи відбулася у нас переоцінка цінностей?.. – вочевидь, що ні; через відсутність цих буденних речей у реаліях сповільненого ритму нашого життя сьогодні, ми просто в інакший спосіб розставляємо акценти. І це, насправді, попри всі негаразди, додає оптимізму і впевненості, що у нас все буде гаразд!  

Дорогі колеги, викладачі та співробітники Ін’Язу! Щиро завдячуємо Вам за ту колосальну організаційну та навчально-методичну роботу, яку Ви виконуєте в умовах дистанційного навчання наших здобувачів, знаходячи час і можливість приділити увагу кожному! Результати опитування студентів засвідчують високу оцінку Вашої роботи усіма, кого Ви навчаєте!

Дорогі студенти! Ви завжди виправдовували всі наші надії і сподівання! І сьогодні ми в цьому переконуємось як ніколи! Дякуємо ВАМ за довіру!

Йдучи на карантин, десь у потаємних глибинах душі ми підозрювали, що зорганізувати робочий день в умовах відсутності чіткої регламентованості і Вам, і, почасти, нам може бути непросто, що часом можуть виникати труднощі, зумовлені, на наш погляд, неспівмірністю обсягів обов’язкових для виконання робіт та фізичного часу, який можемо виділити на їх виконання. А ще, вочевидь, маємо наслідки на якихось порах згаяного часу, коли дозволили й, можливо, надалі дозволяємо собі відкладати на завтра те, що можна було зробити сьогодні… Спробуймо відкоригувати свій робочий день – знайти місце у ньому і фізичним навантаженням, і перепочинку від гаджетів, і спілкуванню з рідними, і – обов’язково – повноцінній плідній навчальній діяльності! Віримо – ми впораємося і з цим випробуванням!  

Щиро зичимо Вам успіхів у самостійному опануванні вимог програм, і пам’ятайте, що ми, викладачі, у Вас є, доступні для консультацій й раді допомогти за першої потреби!

В нас все буде добре! Обов’язково!

Директорат

Сергей Гладких