Перший конкурс краси в історії Горлівського інституту іноземних мов

Перший конкурс краси в історії Горлівського інституту іноземних мов

Жіноча краса в Горлівському інституті іноземних мов цінувалася завжди.  І цей факт загальновідомий, можна сказати, навіть банальний.  Адже 95% студентів – це найкрасивіші творіння природи – дівчата. Зрештою, хіба не в Україні мешкаютьчи не найкрасивіші дівчата планети?  Так-так, ви не помилилися.  В Україні!

Не дарма щороку у нас проводиться безліч різних конкурсів краси.  Міс міста, області, регіону, краю, країни і навіть «міні-міс» України, у яких беруть участь представниці прекрасної статі незалежно від ваги та віку … І сьогодні це – індустрія.

“МІС ГІІМ 2019” – перший конкурс краси, який відбувся саме рік тому, 25 квітня 2019 року. Організацією конкурсу «МІС ГІІМ 2019» займався виховний відділ та студентський парламент Горлівського інституту іноземних мов.  Спонсорами виступили салон краси «Черная королева», VipFit, спортивний комплекс «Металург», фотографи Іван та Тетяна, кінотеатр «Победа», Cyfra, Sova decor, Gold aces watch, Kushai sushi, Flower Bazar, Adiva, Ae butik та головний спонсор Валерій Валерійович Слєсарєв.

На відбірковий тур прийшли дванадцять студенток. У фінал пройшли тільки сім учасниць: Третяк Юлія, Муравйова Анастасія, Лисенко Олександра, Алієва Ельвіра, Дяченко Владислава, Помазанова Анастасія, Шевченко Стелла.

А перемогу здобула першокурсниця Горлівського інституту іноземних мов факультету романо-германських мов Дяченко Владислава, звання віце-міс отримала Алієва Ельвіра.

На жаль, цього року через форс-мажорні обставини всі заходи були скасовані й перенесені на осінь 2020 року.  Отож найцікавіше у нас ще попереду!

А сьогодні ми пропонуємо долучитися до флешмобу “Спогади”, присвяченого красі та елегантності представниць Горлівського інституту іноземних мов.

 

Слідкуйте за нами за посиланням https://instagram.com/horlivka_institute_fl?igshid=jnc61kwve65j і додавайте свої історії, фотографії, враження від “МІС ГІІМ 2019” з # MissHIFL2019.

Сергей Гладких