Досягнення наших студентів

Досягнення наших студентів

Наш інститут – це джерело талановитих студентів. Вони ніколи не зупиняються у розвитку й завжди знаходять цікаві можливості. Навіть важке становище у світі не зупиняє їх. Це, навпаки, шанс знайти нові шляхи саморозвитку та опанування нових знань.

Багато хто знає про різні сервіси для навчання онлайн, але мало хто їх дійсно використовує. Наші студенти намагаються опанувати ці платформи, і ми вже можемо побачити результати.

Наприклад, Антон Зубенко, студент другого курсу, давно цікавився розробкою сайтів та веб-дизайном, тому свій вільний час він присвятив опануванню цієї сфери. І ось сьогодні у нього вже є диплом про завершення онлайн-курсу «Моя нова онлайн-професія за 5 тижнів» на платформі “WayUp”. Цей документ допоможе Антону працювати на фрілансі у вільний від навчання час і в майбутньому стати справжнім спеціалістом. Так тримати!

Також наші студенти беруть участь у різних стипендіальних програмах. Вікторія Усик, активна студентка четвертого курсу, у вересні була учасницею програми “Sur-Place 2019/20 Фонду Конрада Аденауера”. Відбір стипендіатів відбувався з особливим урахуванням їх суспільно-політичної та соціальної активності, а також навчальних досягнень. Це серйозне досягнення і ми пишаємося Вікою. Хай щастить!

Науковій роботі в інституті приділяють особливу увагу. За цим пильно стежать, тому що ми цінуємо насамперед якісне навчання. І недарма! Зовсім нещодавно, у листопаді, Марія Павлова, студентка першого курсу, посіла друге місце у Всеукраїнському конкурсі науково-практичних робіт Малої Академії Наук. Дівчина ще зі школи цікавиться наукою. Розпочинала вона з обласного конкурсу, де отримала спочатку третє, друге і, нарешті, перше місце. У період карантину вона повинна була їхати до Києва захищати свою роботу – і Маша зробила це. “Получить место на защите в Киеве для меня было главной целью, и я рада, что осуществила ее!” – коментує Маша. Ми теж радіємо з тобою і сподіваємося на подальші наукові успіхи!

Нещодавно відзначався Міжнародний День Студента, якому було приурочено конкурс «Кращий студент року». У конкурсі брали участь студенти всіх закладів вищої освіти міста Бахмут. Серед переможців – конкурсант від нашого інституту Безмен Микита, студент першого курсу магістерського рівня. Він активний студент, громадський діяч та представник політичної партії. Наснаги йому в подальшому житті!

Не можемо не відзначити досягнень наших здобувачів у спорті. У нас здобувають освіту багато молодих людей, які дбають про здорове тіло і дух! Один із них – Тараненко Гліб, студент першого курсу. За останні місяці він отримав дві грамоти в Чемпіонаті Донецької області зі змішаних єдиноборств ММА: перше та друге місця. Сподіваємося, що гарний приклад Гліба буде мотивувати інших студентів більше займатися спортом й просто бути більш активними. Навіть на карантині!

А ми й надалі будемо стежити за досягненнями наших студентів. Не нудьгуйте, розвивайтесь та будьте активними! Тому що в ГІІМ навчаються не тільки розумні, а й дуже талановиті студенти.

Администратор