ПЕРЕДНОВОРІЧНИЙ МЕДІАВЕЧІР

ПЕРЕДНОВОРІЧНИЙ МЕДІАВЕЧІР

Сьогодні відбувся перший із циклу запланованих у рамах реалізації міжуніверситетського грантового проєкту «МЕДІА&ВЧИТЕЛЬськийкампус» вебінар на тему «Інфомедійна грамотність як важливий складник професіоналізму вчителя» (модератор – Наталія Пономаренко).

У заході взяли участь як досвідчені, так і майбутні вчителі з усіх куточків України, зокрема викладачі і студенти Горлівського інституту іноземних мов ДВНЗ ДДПУ!

З’ясували, що таке медіаграмотність, наскільки вона важлива у процесі підготовки майбутніх учителів і у практичній професійній діяльності вчителя; спробували спільно створити «портрет» сучасного вчителя; розібралися, що таке цифрова безпека.

Півтори години промайнули, наче одна мить! Насичений інтерактивами, роботою з корисними онлайн-ресурсами, обміном безцінним професійним досвідом, обговореннями й дискусіями – саме таким видався цей передноворічний медіавечір!

P.S.

Грантовий проєкт«МЕДІА&ВЧИТЕЛЬськийкампус» є складником проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність», що виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки та Посольства Великої Британії в Україні, у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Академією української преси.

Администратор