НОВИЙ МЕДІАРІК УСПІШНО СТАРТУВАВ

НОВИЙ МЕДІАРІК УСПІШНО СТАРТУВАВ

4 січня відбувся другий вебінар «Інфомедійна грамотність: валізка вправ для словесника» (спікерка – Наталія Пономаренко), передбачений планом реалізації грантового проєкту «МЕДІА&ВЧИТЕЛЬський кампус».

У заході взяли участь 65 представників освітянської спільноти (професори, доценти, викладачі, представники відділів освіти, Загальноукраїнського центру словникарства УМІФ НАН України, директори й заступники директорів шкіл, учителі, студенти) з різних регіонів України.

Говорили про факти і судження, формування медіакомпетентності в процесі підготовки сучасного вчителя української мови і літератури, шляхи, методи і прийоми формування інфомедійної грамотності учнів в умовах змішаного навчання.

Зустріч була дуже інформативною, практичноорієнтованою й насиченою різноманітними інтерактивами! По завершенню, за традицією, відбулася рефлексія й обмін досвідом застосування інноваційних методів і прийоміву практичній діяльності вчителя української мови і літератури, що, безперечно, є безцінним для професійного розвитку і самовдосконалення.

P.S.

Грантовий проєкт «МЕДІА&ВЧИТЕЛЬський кампус» є складником проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність», що виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки та Посольства Великої Британії в Україні, у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Академією української преси.

Администратор