Досягнення наших студентів

Досягнення наших студентів

Студентська спільнота практично щодень демонструє нам свої досягнення. І це не тільки здобутки в навчанні, де проявляються інтелект та ініціативність, а й цікавість, ерудованість та саморозвиток поза навчальною діяльністю.

​            Нарешті закінчився 2020 рік. Він був важкий для всіх нас. Проте наші студенти змогли знайти в цьому переваги для себе – вони активно використовують онлайн-сервіси для самоосвіти та вдосконалення неординарних, проте актуальних сьогодні навичок. Можливості оточують нас, потрібне тільки наше бажання!

​            Так, наприклад, наша студентка Єлизавета Кравченко пройшла онлайн-курс з відеомонтажу в «Школі відео».

Також студентка 2-го курсу Софія Бамбуля опанувала повний курс навчання та отримала кваліфікацію фасилітаторки з організації та проведення інтерактивної освітньої виставки «Mental Trek».

​            Ми пишаємось тим, як наші студенти долають лінощі, досягають своїх цілей, і вважаємо, що здобуті ними навички беззаперечно будуть їм у нагоді в їх майбутній діяльності!

На базі нашого інституту діє організація СНТ, де гуртуються здобувачі з бажанням реалізувати свій науковий потенціал. Студентки Анна Безсмертна та Катерина Міхайлицька взяли участь у навчальній онлайн-програмі «Грай словом», де здобули теоретичні й практичні знання та навички, як підготуватися до  виступу, уникаючи страху, як імпровізувати та зробити так, щоб голос звучав впевнено і привабливо та інші цікавинки.

​            Ми й надалі будемо стежити за досягненнями наших студентів, а ви не нудьгуйте, розвивайтесь і будьте активними! Не втрачайте свого дорогоцінного часу!

Сергей Гладких