Вибори деканів факультетів

Вибори деканів факультетів

30 січня 2021 року на конференціях трудових колективів факультетів романо-германських мов та соціальної та мовної комунікації Горлівського інституту іноземних мов ДВНЗ «Донбаський державний педагогічний університет» відбулися вибори на посаду деканів факультетів.

У зв’язку з обмежувальними заходами, зумовленими карантинними умовами, для участі в конференціях з виборів деканів факультетів було обрано по 17 делегатів, з яких 3 – здобувачі освіти. Серед запрошених на конференцію трудового колективу факультету романо-германських мов були Марченко Тетяна Михайлівна, заступник директора з науково-педагогічної та навчально-методичної роботи, та Ковальська Наталія Валеріївна, голова первинної профспілкової організації ГІІМ. Представником від адміністрації закладу на конференції трудового колективу факультету соціальної та мовної комунікації був Говгаленко Євген Юрійович, заступник директора з адміністративно-господарської роботи.

За результатами таємного голосування на посаду декана факультету романо-германських мов було обрано Жарикову Марину Володимирівну, кандидата філологічних наук, доцента кафедри світової літератури.

На посаду декана факультету соціальної та мовної комунікації було обрано Мараховську Валентину Гаврилівну, кандидата філологічних наук, доцента кафедри української філології.

Щиро вітаємо Жарикову Марину Володимирівну та Мараховську Валентину Гаврилівну з обранням на посади деканів, бажаємо їм творчої наснаги та успіхів у роботі!

Сергей Гладких