Директор – студент: розмова про головне

Директор – студент: розмова про головне

Заявлена зустріч студентства з претендентом на посаду директора кандидатом філологічних наук, доцентом Бєліцькою Євгенією Миколаївною відбулася вчора, 17 лютого 2021 року, в актовій залі Інституту. Здобувачів вищої освіти різних курсів факультету соціальної та мовної комунікації і факультету романо-германських мов зібралося чимало. У нагоді стала Постанова Кабінету Міністрів України від 05.02.2021 р. № 83 завдяки змінам у якій, ми мали змогу заповнити актову залу на 50 % місць і водночас виконати вимоги запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Студенти почули відверту розповідь про те, як стають керівником закладу вищої освіти, чи питає доля твого бажання з цього приводу і як створити колектив однодумців, для яких Горлівський інститут іноземних мовдорівнює поняттю «родина». Історія і сьогодення, складнощі і перспективи, відомі випускники і нинішні студенти – про все спілкувалися учасники зустрічі. Обом сторонам було корисно і вкрай необхіднодізнатися про те, що турбує, які є шляхи розв’язання нагальних проблем, а також з’ясувати  ступінь підтримки один одного.

Сподіваємося, що студенти почули відповіді на свої запитання і, як результат, студентське самоврядування стане тією потужною силою, яка допоможе кожному відчути, що студентські роки – найкращий час аби набрати висоту для стрімкого життєвого злету.

Сергей Гладких