Досягнення студентства – лютий

Досягнення студентства – лютий

Студентська спільнота практично щодень демонструє нам свої досягнення. І це не тільки здобутки в навчанні, де оцінюється прояв інтелектуальних здібностей та ініціативність, а й креативність, ерудованість та мотивованість до саморозвитку поза навчальною діяльністю.

Ми вже неодноразово відзначали, що можливості є скрізь, потрібно тільки мати бажання скористатися своїм шансом!

Уже декілька років поспіль у нас в інституті реалізується програма стипендій «English Access Microscholarship Program Alumni» – міжнародний проєкт, створений Державним департаментом США. Студентка першого курсу Погорєлова Карина є учасником цієї програми від початку вересня і вже може похизуватися тим, що проводить онлайн-заняття для дітей зі Слав’янська. Студенти-волонтери часто співпрацюють із носіями мови, які допомагають їм професійно розвиватись. Цікаво, що вже з першого курсу наші студенти замислюються про майбутнє і вкладаються в нього вже тут і зараз. Так тримати!

Хто з нас не проводить час у соціальних мережах? Кожну хвилину ми стикаємося з рекламою, яка іноді здається нам нав’язливою, але часто насправді є дуже корисною. Ось, наприклад, студентка першого курсу Сорокіна Вікторія знайшла курси з SMM-просування та здобула цікаві hard skills та soft skills, які зараз дуже актуальні в будь-якій професії. Зараз вона вже активно використовує свої знання – невдовзі побачимо перші результати;)

І на солоденьке – невеличка статистика: наша студентка другого курсу Калінкіна Аліна, яка професійно займається фотографією, підбила підсумки місяця. Упродовж лютого вона здійснила 18 фотосесій та опрацювала неймовірну кількість світлин з 25 фотосесій. А в лютому, між іншим, лише 28 днів. При всьому цьому, – вона ще й успішно навчається! Перебирайте досвід  мультитаскингу у професіоналів;)

Ми завжди стверджуємо, що студенти ГІІМ є найкращими і завжди будуть. Очікуємо, що невдовзі ви обов’язково поділитеся з нами своїми подальшими досягненнями – тож не соромтесь про це заявляти!

Сергей Гладких