КОНКУРСНА КОМІСІЯ ІНФОРМУЄ

КОНКУРСНА КОМІСІЯ ІНФОРМУЄ

15 квітня 2021 року відбулося чергове засідання конкурсної комісії по відбору кандидатів на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників. Комісія розглянула документи, подані для участі у конкурсному відборі на заміщення вакантної посади доцента кафедри вітчизняної на зарубіжної історії на їхню відповідність вимогам «Порядку щодо проведення конкурсу при заміщені посад у відокремленому структурному підрозділі «Горлівський інститут іноземних мов» Державного вищого навчального закладу «Донбаського державного педагогічного університету» та укладання з ними контрактів».

В результаті обговорення поданих матеріалів, позитивних характеристик та окреслення конструктивних планів подальшої роботи  на посаду доцента кафедри вітчизняної на зарубіжної історії  рекомендовано кандидата історичних наук, старшого викладача  Стуканову Юлію Ростиславівну.

Колектив Інституту вітає Юлію Ростиславівну з високою оцінкою її роботи та вірить в її наукове майбутнє на посаді доцента кафедри вітчизняної на зарубіжної історії!

Сергей Гладких