Відкриття нової лабораторії

Відкриття нової лабораторії

26 травня в інституті відкрито Лабораторію дослідження гібридних загроз (аудиторія 402) в межах проєкту Еразмус+ «Академічна протидія гібридним загрозам» (Academic Response to Hybrid Threats  610133-EPP-1-2019-1-FI-EPPKA2-CBHE-JP). Лабораторія створюється як організаційний та дослідницький центр для спільної роботи викладачів та студентів інституту. Аналогічні центри відкрито також ще в шести українських університетах – учасниках проєкту. Обладнання було ретельно підібране саме для   забезпечення магістерських програм і дослідницької роботи у  відповідних галузях проєкту, що забезпечить створення всеохоплюючого міжгалузевого академічного середовища для спільної роботи освітян, науковців та професіоналів різних галузей з метою посилення стійкості суспільства і протидії гібридним впливам і загрозам. Загальна сума придбаного для Лабораторії обладнання складає 893 812 гривень 82 коп.

Велика подяка нашим партнерам з Українського католицького університету за їх зусилля із закупівлі обладнання, врахування всіх партнерських побажань і узгодження всіх вимог гранту з українським законодавством.

Особлива подяка NEO в Україні і його координатору Світлані Шитіковій за допомогу в дотриманні та узгодженні вимог гранту і українського законодавства в процесі придбання обладнання.

Сергей Гладких