Візит керівника Проєкту «Демократичний офіс на Сході України» (USAID) пана Майкла Стівітера

Візит керівника Проєкту «Демократичний офіс на Сході України» (USAID) пана Майкла Стівітера

Днями наш Інститут радо вітав керівника Проєкту «Демократичний офіс на Сході України», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), пана Майкла Стівітера. Пана Стівітера супроводжувала пані Ірина Іванова, регіональна директорка Проєкту USAID «Демократичне врядування на сході України».

У ході візиту гості обговорили з директоркою Інституту пані Євгенією Бєліцькою перспективи співробітництва нашого закладу освіти з Агентством з міжнародного розвитку (USAID). Вже підписано угоду про надання повного комплекту меблів та необхідного обладнання для гуртожитку № 2 (вул.Чайковського, 63).

Угодою також передбачається тренінг співробітників та здобувачів вищої освіти Інституту, який буде організовано протягом літа-осені цього року у м.Яремча. 65 співробітників та 200 здобувачів вищої освіти навчаться технологіям психологічної адаптації в умовах емоційного вигоряння тощо.

Наш інститут має давню традицію співробітництва з Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Це була перша міжнародна організація, яка реально допомогла Інститутові у розбудові при переміщені з м. Горлівка до м. Бахмут. Внесок Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в історію успіху Горлівського інституту іноземних мов у м. Бахмут важко переоцінити. Ми завжди це пам’ятатимемо!

Директорат

Сергей Гладких