ЗУСТРІЧ ІЗ ВЧИТЕЛЕМ

ЗУСТРІЧ ІЗ ВЧИТЕЛЕМ

Завжди приємно зустрітися з другом. Тим більше, коли багато років працював з ним пліч-о-пліч, коли суворі правила та карантинні обмеження знято й можна обійняти дорогу людину й посидіти, спілкуючись, за чаюванням і нікуди не поспішати – навчальний рік завершено.

         Другого липня до нас завітала прекрасна гостя – Сердюкова Людмила Іллівна, кандидат філологічних наук, доцент. Вона присвятила Горлівському інституту іноземних мов все своє життя. Трудовий стаж Людмили Іллівни в нашому інституті склав понад 51 рік! Її щоденна та наполеглива робота на кафедрі германської філології збагатила світ величезною кількістю висококласних фахівців-лінгвістів.  Материнське ставлення до студента  дозволило  виховати справжніх вчителів, які передають її науку молоді. Людмилі Іллівні є чим пишатися, а ми пишаємося нею, бо саме такі люди – працьовиті, доброзичливі, вимогливі в першу чергу до себе, віддані нашій Alma-mater – складають її честь та гордість.

         Час зустрічі сплив непомітно, Згадано події, розказано добрі історії про колег, які працювали в інституті, висловлено подяки та сподівання. Наш колектив завжди буде радий бачити в своїх стінах людей, для яких Горлівський інститут іноземних мов – життя.

Сергей Гладких