Перший день роботи курсів із підготовки абітурієнтів до вступу. Зустріч з адміністрацією.

Перший день роботи курсів із підготовки абітурієнтів до вступу. Зустріч з адміністрацією.

30 червня 2021 року на базі Горлівського інституту іноземних мов розпочалася робота курсів із підготовки молоді до вступу до державних закладів вищої освіти. Абітурієнти, що взяли учать у програмі, є жителями тимчасово окупованих територій окремих районів Донецької та Луганської областей, населених пунктів, розташованих на лінії зіткнення, а також Автономної Республіки Крим та м. Севастополя.

У перший день учасники зустрілись з директором ГІІМ Бєліцькою Євгенією Миколаївною та заступником директора з науково-педагогічної та навчально-методичної роботи Марченко Тетяною Михайлівною.

Адміністрація інституту ознайомила учасників з базою проходження курсів, освітньою діяльністю, яку провадить інститут, відповіли на запитання випускників шкіл щодо вступної кампанії та умов навчання.

Менеджер проєкту курсів для молоді з ТОТ, Коханова Катерина Валентинівна, надала всю необхідну інформацію щодо проживання в гуртожитку та виплату стипендії під час навчання на підготовчих курсах, організацію та проведення заходів психологічного, культурно-освітнього,спортивного спрямування упродовж часу навчання.

Сергей Гладких