Кокоріна Людмила Володимирівна

Кокоріна Людмила Володимирівна

Кокоріна Людмила Володимирівна
e-mail: 
l.kokorina@forlan.org.ua
 

Кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри педагогіки та методики викладання, доцент кафедри французької та іспанської мов.

У 2007 р. закінчила Горлівський державний педагогічний інститут іноземних мов, спеціальність – педагогіка і методика середньої освіти, мова і література (англійська, іспанська).

У 2013 р. захистила дисертацію з теми «Педагогічна підтримка обдарованих дітей в загальноосвітніх школах Іспанії» за спеціальністю 13.00.01 – загальна педагогіка та історія педагогіки.

В 2015 р. та 2016 р. проходила стажування в Автономному університеті Барселони (Іспанія) на кафедрі педагогіки та психології в якості індивідуального дослідника.

В лютому 2019 р. пройшла тренінг «Освіту – кожному! Інформаційна кампанія закладів освіти для молоді з непідконтрольних територій та територій вздовж лінії розмежування» від ГО «Фонд «Відкрита політика» в рамках проекту Українська ініціатива зміцнення громадської довіри за підтримки USAID.

З 03.12.2019 по 09.10.2020 р. пройшла наукове стажування «Інноваційні освітні технології» (180 годин) у Вищій технічній школі Катовіце (Польща).

З 19.05.2020 по 26.06.2020 р. пройшла тренінг «Дизайн освітніх програм» від Університету Тарту (м. Нарва, Литва) в рамках програми Erasmus+.

Наукові інтереси: сучасні методи викладання, порівняльна педагогіка, освіта обдарованих, іспанська мова та література, . 

Викладає наступні дисципліни:

  1. «Педагогіка»;
  2. «Методика виховної роботи та основи педагогічної майстерності»;
  3. «Недискримінаційний підхід в освіті»;
  4. «Друга іноземна мова (іспанська)»;
  5. «Комунікативні стратегії (іспанська мова)»;
  6. «Іспанська мова для повсякденного спілкування».

Владислав Ванда