Посвята у студенти

Посвята у студенти

Вітаємо  вас, шановні першокурсники!

Ви стали  студентами одного з найповажніших закладів вищої освіти нашої країни –  Горлівського інституту іноземних мов!

Хочемо  подякувати вам, що ви обрали саме наш навчальний заклад, впевнені, що у вас буде можливість переконатися в тому, що ви зробили правильний вибір.

Посвята у студенти – одна з найголовніших подій у житті кожного студента,  подія, яку ви, першокурсники, запам’ятаєте на все життя, тому що це та сама мить, коли колишній школяр починає свій шлях до знань  та омріяної професії.

Посвята у студенти – це знакова подія і для Горлівського інституту іноземних мов та його колективу, оскільки наш навчальний заклад поповнюється новими особистостями, для яких створені умови як для професійної підготовки, так і для всебічного гармонійного розвитку, розкриття здібностей  і  талантів у культурному, науковому, спортивному та суспільному житті.

Хочемо  зауважити, що попри будь-які перепони на новому шляху, кожен студент може завжди розраховувати на підтримку викладачів та адміністрації нашого навчального закладу.

 Яскраві події, захоплюючі проєкти, наукові відкриття та нові цікаві знайомства – все це чекає на вас в нашому інституті.

Шановні студенти! Нехай ваше прагнення до знань та самовдосконалення постійно зростає, нехай навчання в Горлівському інституті іноземних мов буде успішним та приносить задоволення!

Бажаємо, щоб ви стали затребуваними спеціалістами, щоб ви любили те, що робите, щоб прагнули змінювати світ на краще, використовуючи свої знання та можливості, щоб ви об’єднували всіх, хто поділяє ваші цінності, у велику та дружну сім’ю!

Нехай роки студентства будуть насичені найяскравішими подіями, які буде безмежно приємно згадати до найменших дрібниць!

Владислав Ванда