Волонтерський проєкт Interculture 5S

Волонтерський проєкт Interculture 5S

У червні відбувся вебінар Unistudy на тему «Як знайти програму, яка підійде мені за критеріями?” У цьому вебінарі взяла участь студентка Горлівського інституту іноземних мов факультету романо-германських мов 211а групи  Михайлицька  Катерина Романівна.

Після відвідання вебінару студентка була дуже зацікавлена в подорожах, саморозвитку, отриманні нового досвіду, тому вирішила заповнити анкету для участі в проєкті «INTERCULTURE 5S: Міжнародна волонтерська діяльність для солідарності в сфері розвитку міст» – тритижневій волонтерській програмі в рамках європейської програми волонтерства у місті Люблін (Польща). Як пріоритетна Катериною  розглядалася програма IV групи, що відбудеться 22 вересня 2021 – 12 жовтня 2021, – X Конгрес транскордонної співпраці.

То що ж  саме спонукало Катерину Романівну взяти участь у волонтерській діяльності?  Про це вона нам розповіла сама.

Катерина Романівна:  «Цей проєкт захопив мене своєю незвичайністю. Це виклик для отримання нових якісних знань про організацію масштабних заходів.

По-перше, це допоможе  мені дізнатися про тонкощі влаштування масових заходів за участі великої кількості людей, навчить правильно керувати часом, вирішувати організаційні моменти та запобігати несприятливим моментам співпраці.

По-друге, це нагода поділитися отриманим досвідом роботи з іноземними учнями під час навчання в Горлівському інституті іноземних мов.

По-третє, це можливість попрацювати в команді з новими людьми, випробувати себе в різних психологічних ланках та відкрити в собі нові якості»

Бажаємо успіхів у нових відкриттях!!!!!

Владислав Ванда