Визнання

Визнання

29 вересня 2021 року відбулося чергове засідання вченої ради ГІІМ ДВНЗ ДДПУ, під час урочистої частини якого мало місце віншування колег з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти.

За значний внесок у розвиток сучасної системи освіти в Донецькій області відзнаки департаменту освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації цьогоріч отримали Зоз Олена Анатоліївна – керівник навчально-наукового центру сучасних технологій формування професійної компетентності, к.філол.н., доцент кафедри англійської філології та перекладу та Несторук Наталя Анатоліївна – к.пед.н., доцент кафедри педагогіки та методики викладання.

Приємною новиною для колективу ін’язівців стало й рішення Кабінету Міністрів України (Розпорядження від 29 вересня 2021 р. № 1174-р) про призначення пожиттєвої стипендії за видатні заслуги у сфері вищої освіти Докашенку Вікторові Миколайовичу – д.іст.н., професору кафедри вітчизняної та зарубіжної історії.

Шлемо найщиріші вітання на адресу колег із визнанням їхнього внеску у розвиток вищої освіти, а в їх особах – і всього науково-педагогічного колективу нашого інституту!

Aim High!

Владислав Ванда