Нас єднає Шевченкове слово

Нас єднає Шевченкове слово

26 жовтня на факультеті соціальної та мовної комунікації відбулося урочисте відкриття першого (вишівського) дистанційного етапу ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. На підставі чинних нормативно-правових актів і рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України та Головного санітарного лікаря з питань протидії пандемії коронавірусу, зустріч юних шевченкознавців та шевченкознавчинь із представниками оргкомітету та журі відбулася в онлайн-режимі на платформі Google Meet.

Кандидат філологічних наук, доцент кафедри української філології Скляр Ірина Олександрівна привітала конкурсантів із початком змагань та побажала їм творчої наснаги й перемоги.

Кандидат філологічних наук, доцент кафедри української філології Тітова Ольга Борисівна ознайомила присутніх із вимогами до оформлення творів.

Тішить те, що цьогоріч до Конкурсу долучилися здобувачі І-ІV курсів різних освітніх програм. І всіх нас, переконані, об’єднала любов до справжнього українського слова та невичерпної спадщини Великого Кобзаря.

Сподіваємося, що конкурсні роботи продемонструють неабиякий літературний хист, креативність та мовне чуття наших студентів! Зичимо здоров’я та успіхів!

Сергей Гладких