Члени Ради Студентського наукового товариства взяли участь у роботі Форуму «Путь до психічного здоров’я»

Члени Ради Студентського наукового товариства взяли участь у роботі Форуму «Путь до психічного здоров’я»

З 20 по 23 жовтня члени Ради Студентського наукового товариства Ангеліна Криволапова, Олеся Лінченко, Ганна Безсмертна, Альона Кривенчук, Анатолій Кривошеєв на чолі з головою Ради Софією Бамбулею взяли участь у роботі Форуму «Путь до психічного здоров’я», присвяченому закриттю проекту «Mental health for Ukraine».  «Для кожного з нас це дуже значуща подія, яка надалі відкриє багато можливостей нашому товариству» – говорить Софія.

Головним завданням проекту було ведення діяльності, яка б сприяла покращенню ментального здоров՚я українців, де головним інструментом виступала інформаційна освітня виставка «Mentaltrek». Завданням команди СНТ нашого інституту було збагатити свої знання, здобути нові навички, розширити своє бачення та слідувати головній задачі Форуму – сприяти покращенню ментального здоров՚я українців. Наша команда була наймолодшою за віком серед інших учасників заходу, тож можна сказати, що вона  відстоювала не тільки свій особистий інтерес чи інтерес нашого товариства та інституту, а й молоді України загалом.

  В межах роботи  Форуму студенти брали активну участь у дебатах, обговоренні важливих питань, відвідали лекцію, присвячену інклюзії, винесли на обговорення ідею нового проекту, придбали нові корисні зв՚язки.

Отриманий досвід – дуже цінний скарб для членів команди СНТ. Сподіваємось на подальшу співпрацю й розширення цього проекту.

Владислав Ванда