Тиждень психології

Тиждень психології

Відвертість, довіра, теплі емоції, неочікувані враження та інсайти  – ось, що складалось та розквітало протягом 90 хвилин спілкування на першій зустрічі в HelpCity, що відбулась в інтерактивному режимі  ввечері 3 листопада 2021.

Щира подяка учасникам, що так легко і   активно долучились до обговорення  непростих, іноді болючих, психологічних тем. Ми встигли познайомитись між собою, знайти спільне; обговорити, яку небезпеку можуть нести наші зайві очікування до себе та до оточуючих; зрозуміти, що підштовхує людей  обманювати  інших, що допомагає  запобігти маніпулюванню. Разом вирішували, чому ми  «прив’язуємось» до людей, а потім так сильно розчаровуємось в них.

Звичайно, багато залишилось відкритих питань. Тому наступну зустріч  вирішили присвятити темам: «Як подолати систематичне розчарування в «романтичних» відносинах» та «Як обрати мрію, мету життя».

Приєднуйтесь!

Кожної середи – чарівне середовище взаємного обміну, пошуку, спільної творчості. HelpCity – простір щирого спілкування, що створюють самі учасники.

Наступна зустріч – 10 листопада 2021 о 19.00 – 20.30

Для участі зареєструйтесь, будь ласка, за посиланням …

Організатори зустрічі: кафедра психології ГІІМ, Центр соціальної інтеграції та особистісного розвитку молоді з ТОТ, Виховний відділ та Відділ профорієнтаційної роботи ГІІМ.

Ведуча зустрічі – Т.В.Борозенцева.

Владислав Ванда