ЗАНЯТТЯ ЛІТЕРАТУРНО-ХУДОЖНЬОГО КЛУБУ

ЗАНЯТТЯ ЛІТЕРАТУРНО-ХУДОЖНЬОГО КЛУБУ

Дистанційна форма роботи – це не привід відкладати улюблену справу до того, як закінчиться карантин. Члени літературно-художнього клубу Інституту вже не перший раз зустрічаються на теренах звичного всім Google Meet. Роботи у творчих людей завжди багато: поділитися з друзями цікавою інформацією, розказати про перемоги, про побачене, про відчуте, підвести підсумки перших творчих проектів тощо.

На занятті цього тижня йшлося про те як з простого спостереження зробити художній нарис, які інструменти використовувати аби прості речення стали літературним твором. Було підведено результати першого літературно-художнього проекту «Юна осінь в старому місті» й прийнято рішення найкращі літературні та фотороботи надіслати до друкованого видання Міжнародної академії літератури та журналістики «Країна талантів» (м. Львів).

Звичайно було поставлено нові задачі, які дають юним митцям можливість не пропустити хвилююче відчуття наближення зими і новорічних свят та відобразити його в своїх літературних та фотороботах. Тема «Перший сніг» стане новим завданням для членів літературно-художнього клубу. А яким вони його побачать, як відчують та як про це розкажуть – це справа кожного митця. А для гарного настрою та відточення «фото-погляду» було прийнято рішення провести в літклубі міні-конкурс «Новорічний натюрморт». І якщо хтось теж бажає взяти участь в такому цікавому конкурсі – будь ласка! Будемо раді бачити в своїх лавах людей, здатних помічати прекрасне!

Владислав Ванда