Онлайн зустріч з учнями 10-11 класів 4-ох закладів загальної середньої освіти

Онлайн зустріч з учнями 10-11 класів 4-ох закладів загальної середньої освіти

17 грудня 2021 року викладачами кафедри англійської філології та перекладу факультету соціальної та мовної комунікації була організована зустріч онлайн з учнями 10-11 класів 4-ох закладів загальної середньої освіти:

1) Парасковіївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Соледарської міської ради Донецької області;

2) Білозерська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 13 Білозерської міської ради Донецької області;

3) Новодонецький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 16 Новодонецької селищної ради Донецької області;

4) Лисичанський ліцей № 17 Сєвєродонецького району Луганської області.

Знайомство розпочалось з інформування потенційних абітурієнтів про ГІІМ як структурний відокремлений підрозділ ДВНЗ ДДПУ (м. Бахмут), факультети закладу вищої освіти, спеціальності факультетів, можливість навчатись на бюджетній основі і отримувати стипендію, необхідні сертифікати ЗНО для вступу на спеціальності, освітній центр «Донбас-Україна», комфортні умови навчання та відпочинку, висококваліфікованих викладачів, офіційний сайт та соціальні мережі ГІІМ. Гостям також був запропонований перегляд відео «Стінами Горлівського інституту іноземних мов».

Після офіційної частини зустріч продовжилась інформативно-інтелектуальним заходом, присвяченим Дню Святого Миколая та традиціям його святкування в англомовних країнах, який студенти-перекладачі                        242 групи підготували для гостей. Увазі присутніх були запропоновані змістовні яскраві презентації, вікторини на платформі Kahoot! та відеопоказ життєвого шляху Святого Миколая, сповненого благодіяннями та незліченними дивами.

Щиро дякуємо шановним керівникам та педагогам закладів загальної середньої освіти за співпрацю!

А із шановними цьогорічними випускниками сподіваємось на якнайшвидшу зустріч у стінах ГІІМ!

Владислав Ванда