НОВИНА ПІД ЯЛИНКУ

НОВИНА ПІД ЯЛИНКУ

Добігає кінця 2021 рік. Для колективу Горлівського інституту іноземних мов цей рік був багатим на події і звершення, щедрим на емоції, подеколи непередбачуваним і водночас незабутнім.

Своєрідним подарунком під ялинку стала публікація навчально-методичного посібника «Стрес-менеджмент: практичні технології», підготовленого творчим колективом практичних психологів (к.псих.н., доц. Борозенцевою Т.В., к.псих.н., доц. Грицук О.В.), філологів (к.іст.н., доц. Муратовою О.В.) і здобувачів вищої освіти ГІІМ (дизайн обкладинки – Кобзєва Ірина, Куваліна Ольга) на замовлення Державної податкової служби м. Бахмута.

Навчально-методичний посібник розрахований на широку читацьку аудиторію і має практично орієнтований характер. У ньому розкрито сутність ключових понять стрес-менеджменту, подано практичні завдання та методичні рекомендації, що сприяють підвищенню стресостійкості людини в конфліктних умовах міжособистісної взаємодії.

Книгу присвячено світлій пам’яті Олени Анатоліївни Зоз, колеги і друга, яка тривалий час очолювала Навчально-науковий центр сучасних технологій формування професійної компетентності Горлівського інституту іноземних мов і своїми мудрими порадами, підтримкою сприяла результативній співпраці колективу ГІІМ з багатьма організаціями і установами Донецької області.

Нам є чим пишатися, є й чого прагнути. Тож нехай у Новому році справдяться всі наші надії й сподівання, реалізуються проєкти і плани!

Дорогі колеги, друзі, знайомі, вітаємо Вас із новорічно-різдвяними святами! Бажаємо Вам родинного затишку, теплих свят із дорогими серцю людьми, здоров’я, добробуту та миру – в душі, серці, навкруги!

Владислав Ванда