Потужний, наче армія України, дайджест можливостей для молоді від програми СИЛА.

Потужний, наче армія України, дайджест можливостей для молоді від програми СИЛА.

Онлайн-тренінг “Активні громадяни” на тему “Розвиток велоінфраструктури в моїй громаді”

Під час тренінгу ви дізнаєтесь основні принципи та особливості програми “Активні громадяни”, яка спрямована на об’єднання активістів та активісток навколо найважливіших проблем суспільства. За 4 дні тренінгу разом з досвідченими експертами та експертками, фасилітаторами та фасилітаторками, ви пройдете шлях від генерації ідеї до написання проєктної заявки. Участь у тренінгу безкоштовна. 

Тренінг відбудеться 1-4 лютого 2022 року з 17:30 до 21:00 на платформі Zoom.

Деталі

Вебінар “Менторство як метод розвитку особистості та команд”

Менторство поступово набирає оберти як один із методів неформальної освіти як в середині команд, так і при побудові програм для цільових груп організацій. Тут і там Ви все частіше починаєте чути про пошук менторів або запуск менторської програми.

Вебінар відбудеться 7 лютого 2022 року з 15:30 до 16:00 на платформі Zoom.

Деталі

Онлайн-школа фасилітації групових рішень

Школа фасилітації групових рішень створена для тих, хто організовує (хоче організовувати) групові обговорення та спільні рішення в командах. Якщо ти шукаєш рішень для більш ефективних планувальних зустрічей та техніки фасилітації командних рішень, — тобі сюди.

Сесія №1: 8 лютого, 16:00-19:00; Сесія №2: 11 лютого, 16:00-19:00; Сесія 3: 15 лютого, 16:00-19:00; Сесія 4: 18 лютого, 16:00-19:00.

Дізнатися більше

Воркшоп «Творення миру через мистецтво»

Громадська організація «РЕОМ» в рамках проєкту «Розбудова миру та подолання конфліктів в Україні – Крок вперед» оголошує набір креативної молоді зі східних регіонів на участь у навчальному воркшопі. Під час воркшопу значна частина часу буде приділена саме створенню власних художніх продуктів, покликаних навчити інших ненасильницьким крокам вирішення конфліктів в громадах. По завершенню планується організувати виставку художніх продуктів, створених учасниками під час заходу.

Воркшоп триватиме впродовж чотирьох днів – з 11 до 14 лютого 2022 року у м. Тернопіль.

Уся інформація

Girls Leadership Academy 2.0: простір твого зростання

«Girls Leadership Academy 2.0» – це простір твого зростання, усвідомлення своїх можливостей та шляху до себе. У нас немає правильних відповідей. Знаєш чому? Тому що правильних відповідей не існує. Ти твориш своє життя, ти твориш себе та світ навколо. Результатом твого навчання на проєкті стане розроблення та реалізація власного проєкту за підтримки ГО “Жіноча Ліга”.

Формат зустрічей – онлайн (з 11:00 по 13:00). 10 зустрічей з 4 лютого по 18 червня. 
Усі деталі

Школа медіаменеджменту в Києві

До 8 лютого 2022 року триває відбір на участь у дводенному інтенсиві Школа Медіаменеджменту від Фундації Суспільність і Souspilnist Academy, під час якого розберемо основні аспекти виживання медіа в сучасних умовах. Успішні медіаменеджери розкладуть свій досвід на інструменти й алгоритми, які ви зможете приміряти на свої потреби.

Участь у Школі медіаменеджменту безкоштовна. Відбір відбувається на конкурсних засадах. Тренінг відбудеться в Києві 26-27 лютого 2022 року.

Дізнатися більше

Владислав Ванда