Розпочав роботу проєкт ООН Жінки “Зміцнення потенціалу молодих жінок з цільових громад Донецької та Луганської областей”

Розпочав роботу проєкт ООН Жінки “Зміцнення потенціалу молодих жінок з цільових громад Донецької та Луганської областей”

З квітня 2021 року в 10 цільових громадах Донецької області розпочав роботу проєкт ООН Жінки «Зміцнення потенціалу молодих жінок з цільових громад Донецької та Луганської областей щодо просування Порядку денного «Жінки. Мир. Безпека» на місцевому рівні», який реалізує ГО «Інтерньюз Україна» Проєкт направлено на підтримку молодих жінок для посилення їх участі у розбудові миру та вирішенні конфліктів, підвищуючи їх обізнаність щодо Порядку денного 1325 «Жінки. Мир. Безпека», підсилення їх здатності брати участь у локалізації Національного плану дій щодо імплементації Резолюції Ради Безпеки ООН 1325, у тому числі шляхом зміцнення навичок із лідерства та адвокації у моніторингу місцевих планів дій 1325.

Розпочалась нова реєстрація на навчання для посилення участі молодих жінок у процесах прийняття рішень в громадах Донецької області.

Запрошуємо 5 представників вашої громади віком 17-25 років: Волонтерів молодіжних Центрів, членів Молодіжних рад, студентів або просто активну молодь, яка вболіває за розвиток громади долучитись до навчання, яке буде проходити: ➡️ 4-5, 11-12 лютого 2022 року по 4 години з можливістю обрання групи (9:00-13:00; 14:00-18:00) у форматі онлайн

Робота буде організована максимально інтерактивно та проводитися у групах, тому просимо долучити до або групами в Молодіжних Центрах, або через ел носії із можливості увімкнути звук та відео.

Просимо пройти реєстраційну форму⬇️ https://forms.gle/VRV677K3NHza6aZp9

Проходити діалог буде в рамках Проекту «Зміцнення потенціалу молодих жінок з цільових громад Донецької та Луганської областей для просування Порядку денного «Жінки. Мир. Безпека», який реалізує ГО «Інтерньюз-Україна» в рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру, яку реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Контактна особа для комунікації: Координаторка Мережі Молодих лідерок миробудування Донецької області Гричановська Анна Володимирівна, +380952017812, nashadiaukr@gmail.com

Владислав Ванда