І КОЖЕН ФІНІШ – ЦЕ, ПО СУТІ, СТАРТ

І КОЖЕН ФІНІШ – ЦЕ, ПО СУТІ, СТАРТ

20 квітня 2022 року на факультеті соціальної та мовної комунікації Горлівського інституту іноземних мов ДВНЗ ДДПУ розпочалася робота атестаційних комісій.

Комплексний екзамен із методики навчання української мови і літератури та теорії та практики освіти випускників освітньо-професійної програми Середня освіта (Українська мова і література; англійська мова і література або російська мова і література) заочної форми навчання відбувся в режимі онлайн та мав на меті перевірку рівня сформованості фахових компетентностей здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, їхню готовність до здійснення професійної діяльності вчителя української мови та літератури, педагога-організатора базової середньої школи.

Голова атестаційної комісії канд. філол. наук, доцент кафедри світової літератури ГІІМ Карпіна Олена Сергіївна звернула увагу на належний рівень підготовки здобувачів вищої освіти, глибину розкриття теоретичних питань і нестандартний підхід до вирішення практичних завдань, передбачених програмою іспиту.

Щиросердно бажаємо нашим бакалаврам стати тими смолоскипами, яким вдасться запалити світлом знань прийдешні покоління молоді задля успішного процвітання України.

Творчості й наснаги, плідного та цікавого професійного шляху Вам, шановні наші колеги-випускники!

Вячеслав Королев