До уваги вступників!

До уваги вступників!

Усі абітурієнти, що зареєструвалися для участі в ЗНО, у травні обов’язково мають підтвердити своє бажання проходити національний мультипредметний тест та повідомити, в якому регіоні вони перебуватимуть у липні, на своїх інформаційних сторінках: https://zno.testportal.com.ua/info/login

Увійти на інформаційну сторінку ви можете за номером і PIN-кодом, які містяться в сертифікаті учасника ЗНО або отримані вами від керівництва ваших освітніх закладів.

Якщо у вас поки немає цих даних, то незабаром ви їх отримаєте в SMS, яке надійде на номер вашого мобільного телефону, вказаного вами під час реєстрації.

Також з 12 до 19 травня працюватиме спеціальна гаряча лінія Українського центру оцінювання якості освіти, де можна буде дізнатися номер і PIN-код для доступу до інформаційної сторінки.

УВАГА!!! Ті з вас, хто не зареєструвався (тобто не сформував реєстраційну картку)  упродовж 1 лютого – 19 квітня, зможуть це зробити в червні, коли відбуватиметься додатковий період формування реєстраційних карток. Такі вступники зможуть взяти участь в додатковій сесії НМТ!

Також зверніть увагу, що тривалість виконання тесту НМТ подовжено до 120 хвилин.

Стежте за оновленням інформації на сайті Українського центру оцінювання якості освіти: https://testportal.gov.ua/news/ та на нашому сайті.

Владислав Ванда