До уваги вступників!

До уваги вступників!

Любі друзі!

З 25 травня по 29 травня 2022 р. кафедра психології факультету соціальної та мовної комунікації буде проводити прямі ефіри для абітурієнтів у соціальній мережі INSTAGRAM на сторінці «абітурієнт» з питань психологічної підтримки випускників шкіл в період складання іспитів та обрання вишу для подальшого навчання.

Психологічна допомога випускникам під час складання іспитів передбачає, перш за все, профілактику стресів та налаштування психічної сфери учня до процесу іспиту (тестування). Найбільшою проблемою в таких ситуаціях стає наше хвилювання. Гормон, який виділяється, коли людина відчуває страх, тривогу, впливає на продуктивність функціонування пам’яті та мисленнєвих процесів. Надмірна кількість гормону страху в організмі може бути причиною того, що деякі учні на іспитах цілковито забувають вивчений матеріал.

Психологічна підтримка – один із найважливіших чинників, що визначають успішність абітурієнта під час складання іспитів. Тому, заради вашого успіху, радимо не пропустити серію прямих ефірів.

Теми розмови:

  • Як подолати страх перед іспитом;
  • Як зорієнтуватися в ситуації, яка постійно змінюється;
  • Особливості вступу до ЗВО у 2022 році тощо.

Запрошуємо до зустрічей!

Початок ефірів  INSTAGRAM о 16.00

@abiturient_hifl  або  @practicalpsychology_hifl

Тема ефіру 1 (середа, 25 травня 2022): Як подолати зайву тривожність перед іспитом

Тема ефіру 2 (четвер, 26 травня 2022): Як себе підтримати в ситуації невизначеності

Тема ефіру 3 (понеділок, 29 травня 2022): Особливості вступу у 2022 р.

Вячеслав Королев