Благодійна Україна

Благодійна Україна

Навколо нас є багато людей, які роблять добрі справи, допомагають ближнім. Вони роблять це від чистого серця й часто не отримують у відповідь  навіть простого «дякую».

У нашому інституті також є спільнота для всіх студентів, які охоче готові допомагати, не отримуючи від цього ніякої користі для себе. Це Волонтерський Центр «СВОЇ», представницею якого є студентка 1-го курсу Юлія Козакова. Наші студенти-волонтери активно долучались до різних заходів від Волонтерського Центру, допоки не настав час, який змінив усе наше життя на до та після…

Але Юлія не витрачає часу та долучається до різних заходів  у сфері волонтерства. Нещодавно була учасницею  Національного онлайн-конкурсу «Благодійна Україна-2021», який проводить Всеукраїнська благодійна організація «Асоціація благодійників України» у 2021-2022 році. Учасниками конкурсу стали багато різних закладів освіти нашої держави, серед яких також був Горлівський інститут іноземних мов. Наша студентка також  вірить у те, що зовсім скоро всі ми зустрінемось і разом зробимо набагато більше добрих справ.

Вячеслав Королев