До уваги вступників на магістерський рівень за ОП «Практична психологія» в ГІІМ!

До уваги вступників на магістерський рівень за ОП «Практична психологія» в ГІІМ!

Повідомляємо, що створено графік проведення магістерського тесту навчальної компетентності (МТНК), результати якого необхідні для вступу на спеціальність 053 «Практична психологія».

Реєстрація для складання МТНК триватиме з 27 червня до 18 липня включно у приймальній комісії інституту (за телефоном 050 428 53 54).

Зареєстровані учасники отримають екзаменаційний листок, у якому будуть зазначені дані для здійснення входу на інформаційну сторінку «Кабінет вступника»: https://zno.testportal.com.ua/master/login

До 3 серпня там з’явиться запрошення-перепустка з адресою тимчасового екзаменаційного центру, точною датою та часом проведення МТНК. 

МТНК проходитиме в три сесії:

  • основна: 10–17 серпня;
  • додаткова: 7–10 вересня;
  • спеціальна: 29 вересня – 3 жовтня.

Інформацію про результати основної сесії МТНК за шкалою 100 – 200 балів буде розміщено на інформаційній сторінці «Кабінет вступника» до 24 серпня 2022 р.

У разі неявки на основну сесію з поважних причин, подати документи для участі в додатковій сесії МТНК можна буде протягом 22–26 серпня.

Результати додаткової сесії буде оголошено до 13 вересня 2022 р.

Подання заяв для участі в спеціальній сесії вступниками, які не змогли взяти участі в основній та додатковій сесії МТНК,  триватиме впродовж 12–16 вересня.

Результати спеціальної сесії тестування буде розміщено на інформаційній сторінці «Кабінет вступника» до 6 жовтня 2022 р.

Уважно слідкуйте за новинами відбіркової комісії на нашому сайті та не пропускайте важливі дати!

Владислав Ванда