Шановні вступники на магістерський рівень за ОП «Практична психологія» в ГІІМ!

Шановні вступники на магістерський рівень за ОП «Практична психологія» в ГІІМ!

Повідомляємо вам, що протягом 7 – 10 вересня буде проведено додаткову сесію магістерського тесту навчальної компетентності (МТНК) для вступників, які були зареєстровані для проходження МТНК, але з поважних причин не змогли взяти участі в основній сесії вступного випробування або завершити виконання тесту під час основної сесії вступного випробування.

Вступники, які не змогли взяти участі в основній сесії МТНК, для участі в додатковій сесії мають із 22 до 26 серпня включно подати заяву (https://testportal.gov.ua//wp-content/uploads/2022/08/Zaayava-na-dodatkovu-MKTMTNK_ne-vzyaly-uchast.pdf) щодо участі в додатковій сесії до того регіонального центру оцінювання якості освіти, на території якого розміщено навчальний заклад, який зареєстрував вступника на основну сесію.

Вступники, які не завершили виконання тесту під час основної сесії МТНК, для участі в додатковій сесії мають протягом трьох календарних днів з дня проведення основної сесії вступного випробування подати заяву до відповідного регіонального центру.

До 3 вересня в електронних кабінетах учасників вступних випробувань до магістратури буде розміщено запрошення для участі в додатковій сесії.

Бажаємо всім успіхів!

Владислав Ванда