Кафедрі психології – 30

Кафедрі психології – 30

Вітаємо викладачів, здобувачів, випускників кафедри психології факультету соціальної та мовної комунікації, друзів, колег, партнерів, стейкголдерів із 30-річчям кафедри!

Сьогодні кафедра, незважаючи на труднощі, плідно і цілеспрямовано продовжує працювати над удосконаленням надання послуг зі здобуття вищої освіти, постійно підвищує рівень кадрового забезпечення, сприяє поширенню наукових знань та здійснює психологічну підтримку.

Бажаємо колективу кафедри твердості духу, нестримності у науковому пошуку, далекоглядності у задумах, нових перемог і вагомих здобутків. Плідних вам успіхів на освітянській ниві, міцного здоров’я, щастя, радості, добра і чистого, мирного неба над головою. Нехай у вашому колективі завжди панує злагода, взаєморозуміння і творча атмосфера. Довголіття вам, процвітання, творчих злетів на благо нашої суверенної України!

І в переддень великого свята Покрова Пресвятої Богородиці, нехай це чудесне свято принесе любов та світло у ваші родини, щирість та добро у взаємини! Дарує надію та впевненість у завтрашньому дні, поселяє спокій у серцях, укріпляє віру та живить душу. Зичимо вам миру, відмінного здоров’я, сімейного затишку, незмінного успіху та здійснення усіх задумів!

СЛАВА УКРАЇНІ!!!

Владислав Ванда