5 грудня відзначається Міжнародний день волонтерів

5 грудня відзначається Міжнародний день волонтерів

5 грудня відзначається Міжнародний день волонтерів. Свято було засноване Генеральною Асамблеєю ООН в 1985 – му році. Волонтери – це добровольці, які без будь-якої нагороди трудяться на благо суспільства і батьківщини.
Це свято особливо важливе для України у 2022 році. Саме волонтери допомагають військовим, збирають для них ліки, обладнання та амуніцію, постачають на фронт їжу, тощо. Без волонтерської праці армії було б набагато важче. Безмежно вдячні вам за допомогу людям, які постраждали від війни! Ви робите все можливе і не можливе щоб зігріти, нагодувати, одягнути, подарувати посмішку!
Шановні волонтери! Прийміть щирі вітання зі святом і слова подяки за вашу безкорисливу працю на благо процвітання добра і миру на землі, за щиру допомогу тим, хто її потребує. Доки в наших серцях є місце для допомоги, чуйності, доброти та співчуття, Україна житиме і процвітатиме. Нехай ваші добрі справи повертаються вам сторицею! Бажаємо усім волонтерам міцного здоров’я, наснаги, родинного затишку і тепла, миру та благополуччя.

Владислав Ванда