Виборча комісія студентів (ВКС) інформує про претендентів на посади

Виборча комісія студентів (ВКС) інформує про претендентів на посади

Доброго дня!

Виборча комісія студентів (ВКС) інформує про претендентів на посади: Голови студентського парламенту інституту, Голів студентського парламенту факультетів, членів конференції студентів факультетів та їх агітаційні компанії.

Претенденти на посаду Голови студентського парламенту Інституту:

1. Роліч Микола Вікторович, 311-Б група. 

«За роки навчання я займав посаду зам. Голови студентського парламенту і приймав активну участь в житті інституту та в організаціях свят.

Мої плани:

  1. Покращити взаємозв’язок між студентами та адміністрацією інституту
  2. Активно вести роботи зі студентами-першокурсниками, долучати їх до активного студентського  життя.
  3. Просування Інституту у соціальних мережах (Сайт Інституту, Telegram, Instagram).
  4. Співпраця з іншими факультетами.
  5. Сприяння проведенню культурно-масових заходів та свят.»

Претенденти на посаду Голови студентського парламенту факультету від ФРГМ:

1. Бєляєва Валерія Вадимівна, 200-Б група

«Претендую на посаду голови студентського парламенту факультету. За два роки навчання в інституті я зрозуміла, як можна полегшити процес навчання та поліпшити студентське життя, залишаючись на рівні високих досягнень. Тож, я вважаю, що це посада як раз для мене. Комунікація з педагогами, вирішення питань щодо освітнього процесу, допомога студентам, що мають низький рівень досягнень – це те, чим я хочу займатися. Зміни не на словах, а в реальності!»

Претенденти на посаду Голови студентського парламенту факультету від ФСМК:

1. Денисенко Ірина Вікторівна, 107-А група

«Претендую на посаду Голови студентського парламенту факультету від ФСМК

Мене звати Денисенко Ірина, навчаюсь на 1 курсі факультету соціальної та мовної комунікації, я староста 107-А групи. Маю досвід у організації різних заходів, квестів. Сподіваюся, що я та багато студентів будемо приймати участь в  різних заходах: танцювати, співати, писати сценарії до свят та намагатися всебічно себе проявити і розвинути.

Моя головна мета – це розвиток творчих, наукових та інтелектуальних потенціалів талановитих студентів.

На посаді голови студентського парламенту планую:

  1. Надання необхідної, цікавої та актуальної інформації для студентів усіма можливими способами (соціальні мережі, сайти університету, факультету)
  2. Активне ведення сторінки в соціальних мережах;
  3. Активно вести роботи зі студентами, долучати їх до активного студентського  життя, допомагати молоді розвиватися та не гаяти студентські роки;
  4. Сприяти проведенню івентів нових форматів та модернізовувати проведення вже традиційних культурно-масових заходів.
  5. Створити майданчики для суспільних дискусій та обміну думками.

Я розумію, що багато інших завдань стоїть переді мною, як перед кандидатом на пост Голови Студенського парламенту факультету, але в подальшому їх легко буде досягти за допомогою злагодженої роботи Студентського парламенту, і за підтримки студентів, викладачів та адміністрації.»

2. Тарасова Єлизавета Віталіївна, 107-А група

«Претендую на посаду Голови студентського парламенту факультету від ФСМК.

У 10му та 11му класі я була старостою. У нас завжди були цікаві конкурси та ігри, ми придумували собі різні свята (наприклад день іменинника), ще були свята присвячені Новому року та Різдву. Для нашого інституту теж можна придумувати конкурси, цікаві ігри та свята. Наприклад на Новий рік можна організувати фото-конкурс найкращий образ діда мороза та снігуроньки та отримати солодкий подарунок. Це можна виставляти в інстаграм, щоб бачило багато людей та інші заклади освіти! На Маланки можна щоб студенти знімали відео, де вони колядують. Виграє найкращий! Під час кінця семестру можна робити завдання по дисциплінах, де студенти можуть заробляти додаткові бали). Мені дуже подобається кожної середи бути присутньою на зустрічі “Теплої середи”, але приходять дуже мало людей, тому потрібно зробити цікаву рекламу, де будуть відривки із зустрічей. Думаю, що буде більше охочих долучитися до цих зустрічей! Я вважаю, навіть якщо ми студенти, то все одно ми залишаємось трішечки дітьми, та інколи можна і пограти! У мене багато ідей, я дуже креативна, хоча в мене немає певного хобі, я все одно швидко знаходжу собі заняття та захоплююся ним. Я вважаю, що я варта цієї посади.»

Претенденти на посаду членів конференції студентів від ФРГМ:

1. Юрков Вячеслав Анатолійович, 111-А група

«Я планую реорганізувати робочій процес департаменту фінансів та соціального захисту, задля зменшення бюрократичних дій. На мою думку, повинен бути контроль за перерахунком коштів (стипендій), студентам, які її отримують. У студентів повинно бути чітке розуміння того, на які кошти вони мають право розраховувати!»

2. Лиманська Світлана Сергіївна, 111-Б група

«Я зацікавлена в навчальному процесі, саме тому хочу створити систему допомоги студентам, які мають деякі проблеми у навчанні за допомогою організації взаємодопомоги, залучаючи студентів-відмінників. Буду знаходити  нові методи проведення занять, щоб вони були цікавішими не тільки для студентів, а й для викладачів.»

3. Курочка Єва Віталіївна, 111-А

«Я дуже творча і активна людина. Мені подобається виконувати цікаві завдання різного характеру. Якщо мене оберуть, як голову інформаційного департаменту обіцяю, що буду інформувати студентів стосовно всіх подій нашого інституту, і те, що з ним пов’язано. Також я буду приймати інформацію про наших студентів і доносити її до вищих органів інституту.»

4. Кисільова Катерина Олегівна, 312-Б група.

«Ще зі шкільних років я приймала активну участь у житті своєї школи, організовувала свята, та робила все, щоб зробити життя учнів більш цікавим та веселим. Коли я вступила до нашого інституту, то одразу зрозуміла, що також буду корисна. Я весела, креативна та маю організаторські здібності.

Якщо я отримаю посаду заступника голови студентського парламенту, я буду підтримувати зв’язок між нашими студентами та вищим керівництвом, також разом з головою ми будемо робити все для розвитку нашого інституту, і неодмінно робити життя студентів веселіше у такий складний час.»

5. Ємельнова Олена Олегівна, 111-А група

«Я хочу вступити до Студентського парламенту, тому що прагну заохочувати студентів до участі у науковій діяльності, яка передбачає ознайомлення студентів з основами науково-дослідної діяльності шляхом проведення індивідуальних консультацій, лекцій.»

6. Вороненко Анна Валеріївна, 412-В група

«Хочу зробити життя інституту та студентів позитивнішим та яскравішим. Допомагати кожному проявляти себе та розвиватися у різних напрямках.

Створити волонтерський сектор, який буде займатися організацією благодійних ярмарок, відвідуванням дитячих будинків та співпрацею з благодійними фондами міста.»

7. Воротілова Валерія Володимирівна, 312-Б група

«Я хочу бути у Студентському парламенті, тому що мене цікавить життя та майбутнє мого інституту. Я навчаюся на третьому курсі, вчу англійську та іспанську мови.»

8. Ліннік Юлія Олександрівна, 312-Б

«Я дуже творча та яскрава особистість, тому я хочу бути корисною для нашого інституту.»

 9. Сілкіна Вікторія Андріївна, 200-А

«Я активна людина і хотіла би направити свою енергію на корисну справу. Я сподіваюсь що нас усіх чекає велике майбутнє. Тому я вирішила долучитися до парламенту щоб наближати це майбутнє.»

10.  Решетніков Ростислав Ігорович, 311-Б

«Я вирішив, що нашому інституту потрібні свіжі ідеї, а в мене їх дуже багато. Тому я вирішив вступити до студентського парламенту.»

11. Кравченко Єлизавета Сергіївна, 311-А

«Мені хочеться робити життя студентів кращим та цікавішим. Зі свого боку обіцяю робити все що необхідно.»

12. Спіченко Іван Сергійович, 332

«Я хочу вступити до студентського самоврядування, бо мені дуже подобається виконувати творчі завдання.»

Претенденти на посаду членів конференції студентів від ФСМК:

1. Ткаченко Валерія Дмитрівна, 102-А

«Я талановита, творча, чемна, активна, працьовита людина. Я завжди відповідально підходжу до виконання завдань. На мене можна  покластись. Обіцяю враховувати думки кожного студента та робити все можливе для процвітання нашого інституту.

Дуже хочу стати частиною команди нашого інституту та провести незабутні студентські роки разом з вами.»

2. Біленко Анна Сергіївна, 407-А група

«Так як я ще с самого першого курсу із задоволенням беру участь в житті інституту, я претендую зайняти посаду голови департаменту міжнародних відносин. Я готова взятися за цю роботу, щоб зробити інститут ще кращим. Основним завданням буде координація міжнародної складової діяльності інституту за всіма напрямами.»

3. Усенко Марина Вадимівна, 507-А

«Я захоплююсь психологією, мені подобається пізнавати себе та оточуючих. Маю досвід роботи у школі. 31 грудня мені виповниться 22 роки. Мрію про перемогу та мир у нашій країні.»

4. Полянська Альона Сергіївна, 401-А

«Я хочу бути частиною життя нашого інституту. Також я готова вирішувати усі проблеми та задачі які стосуються інституту.»

5. Калина Тетяна Сергіївна, 401-А

«Я дуже творча людина і я обожнюю робити людей навкруги щасливішими, тому я хочу робити життя наших студентів більш цікавим.»

6. Бутенко Вікторія Володимирівна, 405-А

«Ще зі школи мене цікавило як ми проводимо шкільні заходи, тому зараз вже будучи студенткою, я точно знаю що хочу, щоб моє життя було в першу чергу цікавим. Тому я вирішила долучитися до парламенту.»

7. Солецька Вікторія Владиславівна, 207-А

«Я завжди хотіла потрапити до студентського самоврядування, тому що хочу бути корисною для свого інституту.»

8. Федіна Аліса Максимівна, 205-А

«Я люблю робити добрі справи і зараз розумію, що це потрібно нашому інституту, тому я вирішила вступити до студентського парламенту.»

9. Черкасова Альона Володимирівна, 405-А

«Зараз складні часи, тому я вирішила, що буде доречним, якщо ми об’єднаємо наші зусилля для підтримки інституту. Тому я вирішила долучитися до студентського парламенту.»

10. Назаренко Анастасія Сергіївна, 202-А

«З першого курсу я спостерігала за роботою студентського парламенту і мені було цікаво як це. Я бачила як студенти роблять свята, вітають усіх та вигадують багато чудового. Тому я вирішила вступити до студентського парламенту, щоб спробувати свої сили.»

11. Морутенко Дар’я Павлівна, 202-А

«Я не люблю сидіти на місці, в мене купа креативних ідей, як зробити навчання більш цікавим в онлайн форматі.»

12. Кулашко Анастасія Русланівна, 202-А

«Я вирішила вступити до студентського парламенту, бо я вважаю, що це обов’язок кожного студента, бути частинкою життя нашого інституту.»

13. Письменна Анна Сергіївна, 407-А

«Я творча людина, мені подобається писати вірші, тому я вважаю, що буду корисною для Студентського парламенту.»

14. Глушик Валерія Олегівна, 107-А група

Якщо мене оберуть до Студентського парламенту я планую забезпечити комунікацію та обмін досвідом з органами студентського самоврядування інших закладів освіти.

15. Сніткіна Анастасія Сергіївна, 107-А група

Я – активна студентка, яка любить свій інститут.

Мені подобається громадська робота та робота в студентському самоврядуванні, адже це дає величезний досвід! Робота у Студентському парламенті дає мені змогу попрацювати на інститутському рівні.

Студенти – це двигун нашої країни, а студентство – найкраща  та найпродуктивніша пора кожного з нас!

Працювати зі студентами та для студентів для мене поважно та почесно!

Владислав Ванда